Maskin & Montage Mech AB

En mekanisk verkstad i centrala Malmö och Göteborg som sedan 1982 fokuserat på industriservice och industrisupport.

Vår story

1982

Grundades Maskin & Montage HåPe AB på industrigatan 17 i Malmö utav Kent Holmström och Helge Perlman. Bolagets fokus var, då som nu, att supporta industrin i närområdet.

1990

Tog anställde, Stanko Boras, över Maskin & Montage Mech AB och expanderade verksamheten så att arbetet innefattade hissföretag och storkök i närområdet.

2011

Bolaget flyttar till Sturkögatan 12 i Malmö.

2015

Genomfördes ett generationsskifte då bolaget togs över av Stanko Boras son, Drago Boras och en anställd i bolaget, Elvedin ”Edo” Hasanović. Bolaget döptes i samband med övertagandet om till Maskin & Montage Mech AB för att spegla verksamheten istället för grundarna. Med ny energi och genom att modernisera maskinparken kunde man tillmötesgå den kraftigt ökande efterfrågan på industriservice och support i Malmöregionen, vilket lett till en bred kundbas från många olika branscher. Många av bolagets trognaste kunder började använde företagets tjänster redan på åttiotalet och har stannat kvar tillsammans med den växande skaran tillkommande kunder genom åren.

2021

Verkstad och kontor öppnar upp i Mölndal, Göteborg för att supporta alla våra kunder med verksamhet i Göteborg med omnejd.

Våra referensjobb finns i