Snickeriverkstad

Verksamheten bedrivs både i egen verkstad som ute hos kund. Nedan finner ni en specifikation på de arbeten vi brukar ta på oss och som vi ser vara i linje med vår kärnverksamhet.

Specialsnikerier

Med en yta på 765 kvm så finns det plats för produktion av stora diskar montrar trappor fönster dörrar möbler etc. Vi kan erbjuda er en lösning från er idé till verklighet.Det enda ni behöver ha med er hit är en ide sedan tar vi fram skisser och förslag till er som vi gemensamt går igenom, från materialval och kvalité till att komma fram till en ekonomisk lösning som passar alla parter.

Inredningsmontage

Då vi alltid har monterat våra snickerier själva har vi god erfarenhet inom detta område som kräver stor precision och kunskap. Det innebär också att vi har en del kunder som anlitar oss för att montera snickeri som är inköpta av andra underleverantörer. Under åren har vi monterat mestadels av vårt snickeri runt om i Sverige men även utomlands.

Om- & tillbygnad

För att underlätta för våra kunder så att dom inte skall behöva anlita många olika entreprenörer för att tex få ett kök monterat så utför vi även mindre ombyggnader.

Vi har ett stort kontaktnät med olika yrkesgrupper vilket gör att vi kan erbjuda en helhetslösning för kunden från att vi tillverkar snickerierna till färdigt projekt med bygg, el, vvs, kakel, och, vent, måleri etc.​​

Några jobb vi utfört

Snickeriverkstad

Telefon

040 29 05 30

Email

Ivan@mechab.com

Adress

Strömgatan 15, 212 25, Malmö